home Interiör Blommor i inredningen är en klassiker

Blommor i inredningen är en klassiker

Det finns mycket inom inredning som alltid är mer eller mindre trendigt. Blommor har sedan urminnes tider varit en älskad och snygg inredningsdetalj. Att dekorera hemmet med vackra blommor har varit en självklarhet i svenska hem i alla tider. Under 1990-talet var det även trendigt med torkade blommor och eterneller. Då skulle de spröda blommorna helst ha varma nyanser och vara ihopsatta i små kransar eller krus. Om du vill inreda med blommor kan du gå in på flo-rea.com och beställa blomfröer, knölar och lökar. Allt du kan tänkas behöva i blomväg kan du hitta på flo-rea.com.

Det är något speciellt med att odla upp en blomma från ett frö och sedan låta blomman pryda hemmet. När du väljer vilka blommor som du ska ha hemma är det en bra idé att välja blommor och färger som harmonierar med den övriga interiören. Förutom blommor har olika inslag av naturen alltid haft en naturlig plats i svenskars hem.

Välj blommor som du gillar

När det kommer till blommor och interiör går det inte att göra fel. Varken historiskt eller nu finns det några speciella regler för hur du ska inreda med blommor. Det viktiga är att du gillar blommorna och växterna som du har i ditt hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

smart-magazine