home Okategoriserade Innerdörrar i rätt ton

Innerdörrar i rätt ton

Vi ägnar tid och tanke åt väggar, golv och tak när de renoveras, men faktum är att även innerdörrar spelar en viktig roll för helhetskänslan i ett hem. Du kan skapa en helt annan stil bara genom att välja andra innerdörrar än de du har sedan tidigare.

Här kan du läsa mer om på vilket sätt innerdörrar skapar rätt stil i hemmet!

Material och färgton

Det är många som fokuserar en renovering på golv, tak och väggar, men faktum är att innerdörrar i hemmet också har betydelse för helhetskänslan. Faktum är att du inte alltid behöver renovera mer än att byta innerdörrar för att skapa en ny stil i hemmet.

För att välja rätt innerdörr gäller det att vara säker på vilken typ av känsla du önskar skapa i ett rum eller i ett helt hem. Idag finns ett stort utbud av stilfulla innerdörrar som på olika sätt passar in i olika inredningsmiljöer. Trämaterial är en stående trend i Sverige där du kan välja och vraka mellan olika trävarianter. Furu och ek är två klassiska trätoner som ofta väljs som dörrar i svenska hem, men även björkfaner är populärt.

Praktiska funktioner

Även den praktiska designen på en innerdörr påverkar inredningen i ett rum och hem. Det kan till exempel vara hur dörren öppnas eftersom det kan generera en stämning till det närliggande rummet.

Vilken typ av handtag som väljs på en innerdörr spelar också roll för inredning och stil i hemmet. Du kan välja allt från klassiska handtag i rostfritt stål som passar under många år, till lyxigare varianter i mässing eller guld.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

smart-magazine